Oogzorg

Ziet u ook wel eens lichtflitsen of zwarte vlekjes? Ziet u vaak wazig, of heeft u wel eens last van geïrriteerde ogen? Er zijn veel oogaandoeningen, grote en kleine, waar u in het dagelijks leven veel hinder van kan ondervinden. Herkent u deze klachten ? Dan is het belangrijk om de gezondheid van uw ogen te laten controleren.


’t Brillehuus hecht enorm veel waarde aan goede oogzorg. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een mooi montuur, goede glazen van Essilor of voor contactlenzen. Maar we gaan verder dan dat. Ook de gezondheid van uw ogen vinden wij erg belangrijk.

 
Lage drempel

Voor een uitgebreide controle van uw ogen hoeft u niet meteen naar een oogarts toe. U kunt ook naar een optometrist gaan. Dat is een specialist op het gebied van de gezondheid van het oog. Bij ons is een optometrist aanwezig en kunt u terecht voor een optometrisch onderzoek op zeer hoog niveau.
 

Uniek in de regio

Om de gezondheid van uw ogen goed te onderzoeken maken wij gebruik van een OCT scan. Dit is een apparaat dat vooral wordt gebruikt door oogartsen. ’t Brillehuus is één van de weinige opticiens in Nederland die dit apparaat ook in huis heeft. Met de scan kunnen we de verschillende lagen van het netvlies en het hoornvlies goed in kaart brengen. De scan wordt beoordeeld door de optometrist. Indien nodig zal hij een vervolgonderzoek doen of u doorverwijzen naar een oogarts.
 
Hoe eerder eventuele oogaandoeningen geconstateerd worden, hoe beter. Daarom is het ook zo belangrijk om uw ogen regelmatig te laten controleren. Zeker wanneer u boven de 40 jaar bent, of bijvoorbeeld suikerziekte hebt, omdat u dan een groter risico op een oogaandoening heeft.oogzorg meting
Meer info: klik hier

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze oogzorg of contactlenzen? U kunt hier uw gegevens achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Uw voornaam

  Uw achternaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Ik wil graag meer informatie over:

  Opmerkingen