Nieuw! ‘t Brillehuus in Didam!

Nieuw! ‘t Brillehuus in Didam!

Wist u dat u voortaan niet alleen in Tolkamer terecht  kunt bij ’t Brillehuus, maar ook in Didam?

Op 2 juni openen wij de deuren van onze winkel in Didam. Deze winkel wordt gerund door Andre Evers en hij wordt bijgestaan door Anja Gerritsen.

Andre werkt al 16 jaar in de optiek, hij is gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Anja zal Andre zowel in de winkel als achter de schermen assisteren.

Collectie

Bij ’t Brillehuus in Didam kunt u terecht voor monturen van bekende modemerken als Marc Jacobs, Hugo Boss, Dolce en Gabbana en Marc O’Polo, maar ook voor designermerken als Lindberg, Silhouette en Alain Mikli. Wij stellen onze collectie met veel zorg samen. Daarbij kijken we altijd naar de trends op modegebied en naar de laatste ontwikkelingen in monturen.

Ook voor monturen uit het lage prijssegment kunt u gewoon bij ons terecht. We hebben een mooie collectie met monturen van 50 euro.

Vakkundige oogzorg

Naast het aanmeten van een goede bril of contactlenzen, vinden wij oogzorg en optometrie ook heel belangrijk. Bij een oogmeting kijken we ook altijd naar de gezondheid van het oog. Soms is uitgebreid onderzoek nodig en daarvoor hoeft u echt niet direct naar een oogarts toe. In onze winkel in Didam hebben we alle apparatuur in huis om een gedegen vooronderzoek te doen. Blijkt dat er een uitgebreid onderzoek nodig is, dan maken we voor u een afspraak bij onze optometrist in de winkel in Tolkamer.

U bent van harte welkom in onze nieuwe winkel aan de Wilhelminastraat 36 in Didam.

opening 't Brillehuus Didam

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.