Welkom bij ‘t Brillehuus

Vakkundige oogzorg

Een totaalzaak, dat is wat wij voor u willen zijn. Een optiekzaak waarvan u zeker weet dat u altijd goed geholpen wordt. We werken met gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. Mensen die gek zijn van hun vak. Die zich regelmatig laten bijscholen, gewoon uit interesse. Maar zeker ook om u elke keer weer zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Oogzorg

Goede oogzorg vinden we ontzettend belangrijk. We controleren regelmatig de gezondheid van uw ogen. Zo kunnen we eventuele oogaandoeningen al in een vroegtijdig stadium opsporen. We werken daarvoor samen met een optometrist. Dat is een specialist op het gebied van de gezondheid van ogen. Hij kan u, na onderzoek , eventueel doorverwijzen naar een oogarts (via uw huisarts).

Collectie

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment monturen van designers en modemerken. Lindberg, Alain Mikli, Tom Ford of Guess, zomaar een greep uit de diverse merken die we leveren. Daarnaast hebben we ook een ruime collectie monturen in het lage segment (50 euro per stuk).

Contactlenzen

Op het gebied van contactlenzen bieden we een compleet en ruim assortiment aan. Onze contactlensspecialist kijken samen met u welke vorm lenzen voor u het meest geschikt zijn. We passen zachte lenzen in maand-, week- en dagsystemen aan. Ook voor vormstabiele, harde, lenzen en voor nachtlenzen kunt u bij ons terecht.

Wij vinden het belangrijk om de tijd voor u te nemen. U kunt van ons altijd een uitgebreid advies verwachten. Kortom, wij staan graag voor u klaar!

totaalzaak 't Brillehuus Optiek

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.