Testpersonen gezocht om daglenzen uit te proberen

Testpersonen gezocht

Testpersonen gezocht om daglenzen uit te proberen

Draagt u contactlenzen of een bril? Dan nodigen wij u uit om gratis daglenzen uit te proberen. Van 4 tot en met 15 juli kunt u in Tolkamer en Didam terecht om geheel kosteloos een setje daglenzen aan te laten meten. Kom langs en ervaar ook het gemak van daglenzen! 

Elke dag een nieuwe lens

Daglenzen zijn contactlenzen die u maar één dag gebruikt. U heeft geen vloeistof en lenzenhouder nodig, want u hoeft de lenzen niet schoon te maken. Aan het einde van de dag doet u de lenzen uit en kunt u ze weggooien.  Handig voor de vakantie of op reis. Bent u brildrager dan zijn daglenzen handig  bijvoorbeeld tijdens het sporten.  Omdat je de lens maar één dag draagt is een bril makkelijk af te wisselen met daglenzen.

Hygiënisch

Door de korte draagtijd, zijn daglenzen een goede oplossing voor mensen met allergieën en/of snel geïrriteerde ogen. Vuil en allergenen krijgen geen tijd om zich te hechten aan de lens. Hierdoor zijn daglenzen de meest hygiënische lenzen die er zijn.

Contactlenzen bij ’t Brillehuus

’t Brillehuus heeft een uitgebreide contactlenspraktijk. We leveren alle soorten contactlenzen zoals zachte lenzen, harde lenzen, dag- en weeklenzen. Ook de meer specialistische contactlenzen zoals nachtlenzen of medische lenzen worden door ons aangemeten. U wordt er altijd geholpen door gediplomeerde contactlensspecialisten.

Meer weten over contactlenzen? Klik dan hier.

testpersonen gezocht - daglenzen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.