Optometrie bij ’t Brillehuus

Optometrie

Heeft u de gezondheid van uw ogen wel eens laten controleren?

Dat het belangrijk is om regelmatig een oogmeting te doen, dat weten de meeste mensen wel. Maar dat het net zo belangrijk is om ook de gezondheid van uw ogen met regelmaat te laten controleren, dat is voor veel mensen onbekend.

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om niet alleen een goede bril of contactlenzen aan te meten. Wij kunnen ook de gezondheid van uw ogen controleren. Daarvoor werken we samen met een optometrist. Hij is de schakel tussen de opticien en de oogarts. Een optometrist houdt zich alleen bezig met de gezondheid van ogen, oogafwijkingen en het opsporen van oogaandoeningen.

OCT scan

Om een echt goede en uitgebreide gezondheidscheck uit te voeren, maken we gebruik van een OCT scan. Dit geavanceerde apparaat maakt als het ware een foto (scan) van de binnenkant van het oog. Zo kunnen we de verschillende lagen van het netvlies en het hoornvlies goed in kaart brengen.

De OCT scan wordt voornamelijk gebruikt door oogartsen en vindt u niet bij elke opticien. Er zijn maar een paar opticiens in Nederland die dit apparaat in huis hebben en ’t Brillehuus is daar één van.

Kosten besparen

Een uitgebreide oogmeting inclusief oogdrukmeting is bij ons altijd gratis. Maar wist u dat u ook flink kan besparen op de kosten voor een gezondheidscontrole? Bij ons betaald u voor een uitgebreide complete gezondheidscontrole maar 65,-. Gaat u naar een oogarts dan loopt de rekening vaak op tot honderden euro’s.

We beginnen de gezondheidscheck altijd met een uitgebreide oogmeting en oogdrukmeting. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, u kunt zo bij ons binnen lopen.

optometrie bij 't Brillehuus Tolkamer - Didam

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.