Eyezen brillenglazen

Een digtale levensstijl

Eyezen brillenglazen voor een digtale levensstijl

Appen, online shoppen, sociale media checken, serie kijken, muziek luisteren: we zijn altijd connected met de buitenwereld. Vrijwel altijd, zelfs wanneer ‘offline’-tijd nodig is. Relaxed een favoriete serie of leuke film kijken, gebeurt waarschijnlijk ook via een van de bekende streamingdiensten. Geschikte brillenglazen zijn dan ook noodzakelijk: het digitale kijkgedrag is immers een grote belasting voor onze ogen. Eyezen zijn dé brillenglazen die de ogen weer laten ontspannen ook tijdens het uitvoeren van digitale activiteiten. 

Eyezen brillenglazen

De televisie, smartphone, tablet en óók nog de laptop: elke dag kijken we talloze keren op grote en kleine schermen die zich op verschillende afstanden van ons bevinden. Van het uitwerken van een studieopdracht op de computer, naar een favoriete vlog op de tablet of een gezellig berichtje van een vriend of vriendin. Het is duidelijk en we kunnen er niet omheen: we ‘leven’ digitaal. En hoewel het lijkt alsof we ‘gewoon’ zitten te kijken, is niets minder waar. Voor onze ogen is het namelijk topsport. Sterker nog: langdurig kijken naar schermen kan zorgen voor vermoeide ogen, hoofdpijn en nek- en schouderklachten. Eyezen brillenglazen maken hier een einde aan en zorgen ervoor dat je ogen zich niet hoeven in te spannen. Wat de activiteit ook is: Eyes Will Not Tire.

Eye Protect System™: Ogen beschermen tegen schadelijk blauw licht

Omdat onze ogen dagelijks aan ontelbare prikkels worden blootgesteld, is ontspannen er voor onze ogen niet meer bij. Een goede uitrusting van onze ‘topsporters’ is voor een perfecte prestatie en het voorkomen van blessures dan ook onmisbaar. Eyezen brillenglazen combineren de eigenschappen van een computerbril, multimediabril en dagelijkse bril in één. Het geavanceerde Eye Protect System™ is de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV én blauwviolet licht. Een ontspannend zicht en een optimale bescherming van de ogen is hiervan het resultaat.

Computerbril met Eyezen brillenglazen

De digitale levensstijl vraagt veel van onze ogen. Eyezen brillenglazen garanderen een comfortabel en scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning. Dus geen klachten als droge ogen of hoofdpijn meer. Kom gerust eens langs en informeer naar de mogelijkheden.

Eyezen brillenglazen voor een digitale levensstijl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.