Onze Collectie

Wij stellen onze collectie met veel zorg samen. We kijken daarbij naar de laatste trends op modegebied én naar de laatste ontwikkelingen in monturen.


U vindt bij ons een uitgebreid assortiment monturen van zowel verschillende modemerken als diverse designers. De laatste brillen trends en bril mode vind u bij Het Brillehuus Optiek in Tolkamer. Bij Het Brillehuus hechten wij veel belang aan uw persoonlijke situatie. Niet alleen uw ogen, maar ook u als persoon staat bij ons centraal. Samen met u bespreken wij, onder het genot van een kopje koffie of thee, uw persoonlijke situatie en kijken we welke bril het best bij u en uw brilsterkte past. 


Loop gerust eens onze brillenzaak binnen en u zult verbaasd zijn van onze deskundige vakmanschap in oogzorg, meetapparatuur, brede assortiment en oog voor een perfecte oogzorg. Bij ons treft u altijd gediplomeerde en zeer ervaren vakmensen die u graag te woord staan.

Zij adviseren u graag bij de keuze van uw nieuwe montuur. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen zij u helpen een perfecte bril voor u te vinden.


Tot ziens bij Het Brillehuus Optiek, de grootste opticien van de Liemers!

collectie monturen